Linjasaneeraus, putkiremontti - LVI-MASAFIX, Lahti

Putkiremontti ja linjasaneeraukset on syytä valita oikealta tekijältä. Lämpöjohtoremontit toteutamme ainoastaan Uponorin komposiittiputkella.

Suosin Uponor linjasaneerausjärjestelmää, jonka avulla on vaivatonta tehdä taloyhtiön, omakotitalon tai teollisuuden putkiremontti. Uponor -elementit ovat kytkentävalmiita elementtejä ja moduuleita taloyhtiöiden korjausrakentamiseen ja talotekniseen parannukseen. Uponor -elementtien avulla voidaan huoneistoihin tuoda käyttövesi sekä lämmitysputkistot.

Uponor -linjasaneerauksella putkiremontin kestoaika saadaan entistä lyhyemmäksi. Putkiremontti sujuu työmaalla tehokkaana, jolloin putkistoremontin kesto voidaan arvioida tarkasti etukäteen. Kalliit ja vaikeat peruskorjaukset ovat menneitä!

Kerrostaloa kohden käyttövesi-, lämmitys- ja viemäriverkoston uusiminen linjasaneerauksena kestää noin 4-5 viikkoa, asuntoa kohden työskentelyaika on vain noin 3 tuntia.

Linjasaneeraus parantaa putkiston huollettavuutta huomattavasti perinteisiin putkiremonttiratkaisuihin verrattuna. Lisäksi järjestelmä antaa valmiuden asentaa huoneistokohtaiset vesimittarit ja painesäädöt lämpimälle vedelle. Tällä tavoin huoneiston energia tehokkuutta voidaan parantaa. Putkiremontin yhteydessä voidaan asentaa syöttöjohdot vesikiertoista lattialämmitystä varten.

Pyydä ilmainen kartoituskäynti paikan päälle.

Pyydä ilmainen tarjous!