Käyttövesi, käyttövesijärjestelmä - LVI-MASAFIX, Lahti

Käyttövesi johtojen valinta on talon keskeisiä ratkaisuja. Veden tuominen taloon ei ole pelkän putken valitsemista. Käyttövesi laatuun ja kosteusturvallisuuteen vaikuttaa myös se, millaisia liittimiä ja läpivientiosia käytetään sekä mitä materiaalia ne ovat.

Käytämme uudis- ja saneeraus kohteissa alan parhaita valmistajia. Uponor putkien kanssa samalla putkella pystymme tekemään sekä käyttövesi että lämmitysverkoston putkityöt.

Käyttövesijärjestelmä soveltuu asennettavaksi kaikenlaisiin taloihin, koska tuotevalikoima on monipuolinen ja tuotteet käytössä testattuja. käyttövesijärjestelmässä kaikki osat on suunniteltu toimimaan keskenään yhtenäisenä kokonaisuutena.

Komposiittijärjestelmä

Käyttövesiremontit toteutamme ainoastaan Uponorin komposiittiputkella. Komposiittiputkeen pohjautuvaa putkistojärjestelmää käytetään jo yli 60 maassa ympäri maailman. Järjestelmä tunnetaan helposta, turvallisesta ja nopeasta asennuksesta.

Uponor-komposiittijärjestelmän ylivoimaa on sen soveltuminen moneen käyttökohteeseen. Kiinteistön vesijohtojärjestelmä, radiaattoriputkistot, ilmastoinnin jäähdytysputkistot tai jopa lattialämmitys voidaan rakentaa yhdestä ainoasta putkistojärjetelmästä.

Asennus Uponor tuotteilla on noin 30 % nopeampi kuin perinteisen järjestelmän

  • Ei altistu korroosiolle
  • Monipuolinen ja joustava jakotukki
  • Kevyt käsitellä ja helppo varastoida
  • Osat sopivat sekä käyttövesi- että lämmitysverkostoon

Lupaamme vaivattomaa ja nopeampaa asennusta sekä kestävää lopputulosta!

Pyydä ilmainen tarjous tästä.

Pyydä ilmainen tarjous!