Viemäri, jätevesi - LVI-MASAFIX, Lahti

Viemäröinti

Viemärityöt on syytä valita oikealta tekijältä. Toimiva Uponor jätevesihuolto parantaa asumisviihtyvyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa huomattavasti. Uponor-kiinteistöviemäröintijärjestelmä on täydellinen kokonaisjärjestelmä, johon kuuluvat putket, yhteet, lattiakaivot, vesilukot ja tiivisteet.

Kiinteistöviemäröintijärjestelmän putket ja yhteet valmistetaan polypropeenista (PP), joka on ympäristöystävällisempi materiaali kuin PVC. Järjestelmä soveltuu käytettäväksi jäte- ja sadevesiviemäreinä rakennusten sisällä, pohjalaatassa ja sen alla sekä perusmuurin ulkopuolella maahan asennettuna tonttiviemärinä. Uponor-kiinteistöviemäröintijärjestelmää voidaan käyttää myös liikennealueella suunnitelmien mukaisesti.

Järjestelmällä on yhteispohjoismainen Insta Cert -sertifikaatti. Putkissa ja ja yhteissä sertifioinnin osoittaa Nordic Poly Mark -laatumerkki. Insta Cert -sertifikaatti korvaa aiemmin käytössä olleen Ympäristöministeriön tyyppihyväksynnän.

Olitpa rakentaja tai remontoija, saat hankittua kotiisi jätevesijärjestelmän helpoiten LVI-Masafix-remontoijan kautta. LVI-Masafix tarjoaa kaiken suunnittelusta asennukseen kätevästi samasta paikasta.

Nyt on korkea aika päivittää kotisi tai mökkisi jätevesijärjestelmä. Uponorin monipuolisesta valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoituskäynti kohteessasi.

Huom!

Uusi ympäristölaki tuli voimaan 9.3.2011 ja sen myötä myös uusi jätevesiasetus 15.3.2011. Uudisrakentamista vaatimukset koskevat heti. Ennen vuotta 2004 rakennetuissa kiinteistöissä vaatimukset tulee täyttää 15.3.2016 mennessä.

Pyydä ilmainen tarjous!